Joost Broeren Strategie & Management

"Mijn ervaring in zowel het bedrijfsleven als het onderwijs heeft mij geleerd dat het ware potentieel van studenten vaak onbenut blijft. Als bestuurders van organisaties zich openstellen voor de ideeën van de nieuwe generatie, valt er een wereld te winnen. Daarom heb ik de Raad van Toekomst opgericht. Door het inzetten van de kwaliteiten van de nieuwe generatie wil ik organisaties helpen te vernieuwen. De spil vormen in de ontwikkeling van zowel studenten als organisaties, is het mooiste werk wat er is."

Ciska Rouw Selectie & Training

"In mijn ervaring als docent merkte ik dat studenten vaak twijfelen aan hun meerwaarde voor organisaties omdat ze nog weinig werkervaring hebben. Bij Raad van Toekomst denken we anders: studenten zijn juíst van meerwaarde omdat ze met een frisse blik naar organisaties kunnen kijken. Ik vind het heel belangrijk én leuk om studenten te begeleiden in hun persoonlijke en professionele groei en richt me dan ook vooral op de ontwikkeling van de selectie- en trainingstrajecten."

Jasper Martin Recruitment & Communicatie

"Studenten hebben soms meer in hun mars dan ze zelf doorhebben. En bedrijven missen input van creatieve geesten die vastgeroeste denkkaders in twijfel durven te trekken. Daarom zit ik bij Raad van Toekomst: om studenten te vinden die organisaties willen helpen in hun voorbereiding op de toekomst. Voor het werven van deze studenten onderhoud ik relaties met vele kennisinstellingen en studieverenigingen in het land."