Consultancy.nl is het platform voor de consultancybranche. De website Consultancy.nl bevat informatie voor consultants, studenten, werkzoekenden en potentiële klanten. Op Consultancy.nl vind je o.a. het laatste nieuws, bedrijfsprofielen, vacatures, stages, evenementen en branche-informatie.

Voor de verandering is een platform voor en door professionals die geïnteresseerd zijn in het thema verandering in de breedste zin van het woord. Samen delen ze wetenschappelijke inzichten, filosofische beschouwingen, creatieve perspectieven en ervaringen uit de praktijk om elkaar te inspireren en hun kennis en kunde te vergroten.

Knowvium ontwikkelt op basis van wetenschap praktisch toepasbare instrumenten en methoden die het voor mensen en organisaties mogelijk maken om wendbaar te kunnen worden en te innoveren.

LevelUp is een organisatie bestaande uit ondernemende studenten van de opleiding Toegepaste Psychologie aan de HAN in Nijmegen. Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van mensen, dat is waar LevelUp andere organisaties bij ondersteunt. Denk hierbij aan teambuilding, talentenontwikkeling, anti-stresstrainingen en loopbaancoaching.